• OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Ochrana údajů


    Zásady zpracování osobních údajů společnosti KOMA system s.r.o. – dle nařízen Evropského parlamentu a Rady č.2016/679 Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR

    Společnost KOMA system s.r.o, se sídlem Na Pankráci 1724/129, 140 00 Praha 4 – Nusle, IČ: 26084066 (dále jen „KOMA") provádí zpracování

    osobních údajů fyzických osob při výkonu své obchodní činnosti, zprostředkovatelské činnosti, poskytování a nabízení služeb fyzickým osobám.

    2. KOMA v této souvislosti zpracovává osobní

    údaje

    a) svých zákazníků (tedy osob, u nichž na základě

    obchodní činnosti KOMA došlo

    k uzavření smlouvy na některý z produktů, výrobků či služeb,

    které KOMA obchoduje);

    b) svých potencionálních klientů (tedy osob, u nichž

    byla vedena jednání o spolupráci, prodeji na některý z produktů, výrobků či služeb, které KOMA v rámci své obchodní činnosti obchoduje, ukončena před

    jejím uzavřením);

    c) fyzických osob, jejichž osobní údaje KOMA

    poskytl sám klient/zákazník či potencionální klient/zákazník

    v souvislosti s obchodní činností KOMA.

    3. V souvislosti s výkonem obchodní činnosti KOMA může dojít ke zpracování

    těchto kategorií osobních údajů:

    a) identifikační údaje, jimiž se rozumí osobní

    údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné

    identifikaci (zejména jméno, příjmení,

    datum narození nebo rodné číslo, bydliště,

    podpis, v případě podnikatelů také

    IČO a DIČ);

    b) kontaktní údaje, tedy osobní údaje umožňující

    kontakt s fyzickou osobou (zejména

    kontaktní adresa, telefonní číslo, e-mailová

    adresa, datová schránka, bankovní

    spojení);

    c) osobní údaje, které jsou obsaženy ve veřejně

    přístupných rejstřících, seznamech

    či evidencích (obchodní rejstřík, živnostenský

    rejstřík, katastr nemovitostí, insolvenční

    rejstřík atd.);

    d) osobní údaje, které jsou nezbytné pro uzavření

    smluv/kupních smluv či pro přípravu návrhů smluv/kupních smluv

    (v rozsahu vyžadovaném jednotlivými

    Obchodními partnery)

    4. Zpracování shora uvedených osobních údajů

    Klienta/zákazníka je v souladu s právní úpravou ochrany

    osobních údajů, neboť jeho právním důvodem

    je zpracování, které je:

    a) nezbytné pro splnění smlouvy/kupní smlouvy, jejíž smluvní

    stranou je fyzická osoba, pro přípravu

    podkladů nezbytných pro uzavření smlouvy

    nebo pro přípravu návrhu smlouvy/návrhu kupní smlouvy, pro přijetí a vyřízení objednávky

    5. Osobní údaje fyzických osob uvedených

    v odst. 2. jsou předávány:

    a) orgánům veřejné moci na základě jejich

    zákonného zmocnění a v jeho rozsahu

    (zejména orgány státní správy, soudy,

    orgány činné v trestním řízení, orgány

    dohledu atd.);

    b) příslušnému Obchodnímu partnerovi,

    v rozsahu odpovídajícím účelu zpracování

    a právnímu titulu zpracování;

    c) smluvním partnerům KOMA, jimiž jsou

    subjekty, které KOMA poskytují účetní,

    daňové a právní služby a IT služby (softwarové

    aplikace, webhosting, datová úložiště), dále pak přepravní společnosti

    a jež splňují standardy ochrany osob

    6. Osobní údaje fyzických osob uvedených

    v odst. 2. budou KOMA zpracovávány po

    dobu 10 kalendářních let od ukončení obchodní činnosti

    KOMA.

    7. Právo KOMA na zpracování poskytnutých

    osobních údajů vyplývá ze zákonné úpravy

    (z.č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

    a nařízení Evropského Parlamentu a Rady

    EU č. 2016/67 - Obecné nařízení o ochraně

    osobních údajů). Zpracovávané osobní údaje

    je nezbytné uvést do smlouvy, návrhu smlouvy

    a další dokumentace. V případě, že klient některé

    osobní údaje neposkytne, může KOMA nebo

    Obchodní partner odmítnout zejména uzavřít kupní smlouvu

    pro nedostatek zákonných informací.

    8. Fyzické osoby uvedené v odst. 2. mají právo:

    a) na přístup ke svým osobním údajům za

    účelem zjištění rozsahu osobních údajů,

    které KOMA o fyzické osobě zpracovává;

    b) na opravu svých osobních údajů zpracovávaných

    KOMA;

    c) na omezení zpracování svých osobních

    údajů ve vymezených případech;

    d) právo na výmaz osobních údajů (právo být

    zapomenut);

    e) vznést námitku proti zpracování svých

    osobních údajů v případě, že je zpracování

    prováděno pro účely přímého marketingu.

    Na základě písemně uplatněné námitky

    KOMA bez zbytečného odkladu přestane

    osobní údaje klienta pro tento účel

    zpracovávat.

    f) právo na přenositelnost zpracovávaných

    osobních údajů – právo získat své osobní

    údaje, jež poskytl KOMA pro účely splnění

    smlouvy

    g) podat proti zpracování svých osobních

    údajů stížnost k Úřadu pro ochranu osobních

    údaje ČR, pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 https://www.uoou.cz.

     

    • SYMBIOSA
    • SYMBIOSA
    • SYMBIOSA
    • SYMBIOSA
    • SYMBIOSA
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s
    • s

    P

     

    NONSTOP LINKA

    tel : 733/ 320 561

     S

     

    TOPlist

    Přihlášení

    Tato stránka používá cookies. Vice info